Coachingstraject ‘Stress de Baas’

Herken je dit?

Elke maand maak jij de planning voor het team op je werk en nu vind je het niet meer leuk, want er is altijd gedoe, je collega’s hebben veel kritiek. Jij voelt je verantwoordelijk voor deze taak en elke maand doe jij weer je best, maar krijgt hoofdpijn en hebt er geen plezier meer in.

Je neemt een vrije dag om met je dochter te gaan winkelen, nu is er een collega ziek geworden en anderen beslissen dat jij wel kunt werken! Je baalt, jij bent altijd de klos en anderen doen nooit iets. Je wordt boos, maar je weet niet goed hoe je dit op het werk moet zeggen. Met als gevolg dat je thuis je man en kinderen afsnauwt als zij in jouw ogen iets verkeerds doen.

Na een discussie met je schoonzus over de feestdagen blijf je maar piekeren ‘Heb ik dat wel goed gezegd?’ ‘Waarom deed ze zo raar?’. Door het gepieker kun je niet slapen. Voortdurend komen er allerlei gedachten in je op en voert hele gesprekken met jezelf, valt laat in slaap en ’s morgens ben je moe.

Een collega vraagt om een extra vrije dag en jij denkt: ‘Ach, ik begrijp best dat zij een vrije dag wil, zij heeft zo hard gewerkt’ en biedt aan om voor haar te werken. Bij nader inzien heb je er spijt van dat je dat hebt aangeboden, want nu heb je het zelf weer heel erg druk en moet je je vriendin afbellen waarmee je naar de film zou gaan. Je baalt en dat overkomt je steeds vaker, dat je niet doet wat je liever zou doen.

Op het werk vraagt je leidinggevende of je een extra opdracht kunt doen wat zo snel mogelijk af moet zijn. Jij durft geen ‘neen’ te zeggen en je wilt je leidinggevende niet teleurstellen, dus doe je het. Wel baal je ervan dat jij deze klus hebt gekregen, want hier heb je geen tijd voor. Je neemt het mee naar huis en ’s avonds maak je de opdracht af met als gevolg dat je niet samen met je vriendin naar de yoga kunt en jij op je vrije avond moet overwerken.

Hoe zou het voor je zijn als…………….

Dat is allemaal mogelijk als je het coachingstraject ‘Stress de Baas’ volgt.

Het coachingstraject ’Stress de Baas’ is een traject van 6 sessies a 60 minuten, waarbij je 1 op 1 wordt gecoacht en inzichten krijgt:

Aan het einde van dit traject……………………….

De investering 480 euro.

Schrijf je nu in voor het coachingstraject ‘Stress de Baas’.

Tevreden klanten zeggen:

Plan nu een gratis online coach call van 30 minuten in.