Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Het kennismakingsgesprek

Een van de succesfactoren in een persoonlijk coachingstraject is de relatie tussen jou en mij als coach. Een coachingstraject begint daarom altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of we een klik met elkaar hebben. We stellen een coachvraag op waaraan je wilt werken. Daarna kun je beslissen of je wilt doorgaan met een coachingstraject.

Werken aan de coachvraag

Na de opstart van het coachingstraject brengen we de huidige situatie in kaart. Daarna bepalen we wat voor jou de ideale situatie zou zijn en bekijken we aan welke doelen je wilt werken.

Het coachingstraject bestaat uit coachgesprekken, opdrachten en reflectie-oefeningen. In de coachgesprekken kunnen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aanbod komen: Wat zijn jouw stressbronnen? Wat geeft jou energie? Hoe kan je effectiever omgaan met stress en emoties? Wat heb je nodig om weer met plezier te kunnen werken?

Tijdens de coachgesprekken maak ik gebruik van bewezen effectieve methodieken en technieken, zoals de RET (rationeel-emotieve therapie), oplossingsgericht coachen, transactionele analyse, ACT (acceptance and commitment Therapie), de verbindende communicatie, GROW, STARR, Voice Dialogue, Stress Release protocol en mindfulness oefeningen.

Tarieven

Kennismakings-
gesprek

Losse sessie

Coachtraject 6 keer

Coachtraject 9 keer

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek, meld je dan aan.