Over mij

Over Mareike

Ik ben Mareike. Ik ben een enthousiast, doortastend, rustig persoon.

Anderen zeggen over mij: “Ik kan snel tot de kern van het probleem komen door kritische vragen te stellen. Mijn doelgerichte aanpak en duidelijke communicatie is wat anderen in mij waarderen.”

Mijn achtergrond

Ik ben moeder van drie zoons, ben jeugdverpleegkundige en woon in Breukelen. Ik houd van diepgaande gesprekken en persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom heb ik in 2021 de allround coachopleiding gevolgd. Daarna heb ik de opleiding tot gespecialiseerde coach voor stress en burn-out gedaan.

Voorheen ervaarde ik veel stress. Ik wist niet goed hoe ik mijn situatie kon veranderen. Ik hield veel ballen in de lucht. Mijn credo was: “Niet zeuren, maar doorgaan”. Maar daardoor ontstonden er allerlei stressklachten.

Inmiddels heb ik meer kennis opgedaan over het onderwerp stress. Nu weet ik hoe ik destructieve patronen kan doorbreken.

In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag en doe graag creatieve dingen.

Waarom coachen

Ik wil graag mijn kennis met anderen delen en met coachees in gesprek gaan. Dit levert mij veel energie op. Vooral als coachees inzichten krijgen en in actie komen om hun coachdoelen te behalen. Bijvoorbeeld als ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of ze ervaren weer een goede balans in hun leven. Of ze gaan weer met plezier naar het werk.

Ik ben gecertificeerd bij de NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dit is een beroepsorganisatie voor professionele coaching.

Ervaar jij ook stress of burn-out klachten en heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Meld je dan aan. Mogelijk zien we elkaar fysiek, wandelend of online.

Groet Mareike

Diensten

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek, meld je dan aan.